02.05.2018

V Міжнародний Харківський Марафон


29 квітня в одному з найкрасивіших міст східної Європи відбулося свято спорту, V Міжнародний харківський марафон. Даний марафон вважається наймасовішим в Україні. На даному заході брали участь більше десяти тисяч учасників з двадцяти шести країн світу. Це прекрасний спосіб долучитися до спорту, випробувати себе.

Команда TRUECOLOR не залишилася осторонь від цього свята спорту. Наша команда допомагала підготувати екіпіровку до даного старту різним командам, клубам і компаніям, а також не упустила можливість взяти участь в естафеті 2 х 21,1 км.

Старти відбулися на різних дистанціях 10 км, естафетах 4 х 10,55 км, 2 х 21,1 км, і природно на найцікавішою і найважчим дистанції 42,195 км. На цьому марафоні були просто приголомшливі результати. На дистанції 42,195 був встановлений рекорд траси 2:18:49, його встановив спортсмен з Кенії Benjamin Kiprop Serem. Серед жінок перемогу здобула Тетяна Вілісова з результатом 2:52:21.

Наша команда готова підтримувати розвиток спорту і руху за здоровий спосіб життя в країні, як виробляючи високоякісну екіпіровку для спортсменів, так і власним прикладом, приймаючи участі в таких прекрасних заходах як Харківський марафон